Caut de ceva timp un mod de a studia Biblia într-un grup. Deși există foarte multe grupuri de studii biblice și biserici în Marea Britanie – nu am reușit să îl găsesc pe cel mai potrivit pentru mine! La un moment dat am dat peste Studiul biblic comunitar. Mi-a plăcut formatul SBC deoarece, începând cu înscrierea inițială pe site, întreaga platformă de studiu și resursele au fost foarte utile și clare.

Am fost direcționată foarte repede spre un grup Împreună. Manualul de lucru mi-a oferit o imagine clară asupra a ceea ce se va întâmpla și când. Întrebările din manual mi-au stimulat gândirea. Conținutul  fiecărui studiu a fost valoros. Mi-am dorit foarte mult să aloc mai mult timp și să mă gândesc mai atent la aceste videoclipuri și resurse.

M-am rugat să aflu dacă pot să mă alătur familiei SBC, deoarece îmi doream cu adevărat să fiu și să fac ceea ce Dumnezeu vrea pentru mine și ceea ce ar fi semnificativ atât pentru mine cât și pentru alții. După cea de-a treia întâlnire la SBC, nu am mai avut nicio îndoială că Dumnezeu mă chema să conduc eu însămi studiul și am fost bucuroasă de faptul că echipa mi-a înlesnit acest lucru.

Sunt foarte recunoscătoare și mă simt privilegiată să pot conduce studiul în grup împreună cu altcineva, începând de săptămâna viitoare, și am senzația că planul lui Dumnezeu pentru mine este mai mare decât mi l-aș fi putut eu imagina vreodată!

Lina Ambruleviciute